Post by reitelotiter on Feb 20, 2022 1:11:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závada peníze ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
Super hra doporučuju stahujte
Musíte sledovat spoustu reklam, ale kromě toho je to docela dobré. A pokud vám tato hra zní zábavně, myslím, že se vám bude líbit i řezání mýdla. Je to zábavné, uspokojující a snadné. Stáhněte si tyto dvě hry ještě dnes
Fůůůůůj hrozná hra stahovala jsem si ji desetkrát a nefungovala 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬. Jen sem musela dát jednu hvězdu abich mohla zveřejnit tuhle PIČOVINU😬.
Nejlepší hra😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😎😎😎😎😊😊😊😊😊😁😁😁
Nejprve je velmi dlouhé dělat jednu osobu a nelíbí se mi to Odinstaloval jsem tuto aplikaci, poté je ve hře mnoho reklam, které mě hodně rozčilují, tuto aplikaci neinstalujte
Chxy fantastický fantastický ko fantastický fantastický fantastický
Ne úplně dobré
Miluji tuto hru wow grafika je tak úžasná, měli byste si tuto hru stáhnout tak úžasná, sladkosti Tuhle hru moc miluji, díky jen tak dál 5 hvězdiček ⭐⭐⭐⭐⭐☺️☺️☺️☺️☺️☺️ale jedna věc se mi nelíbí Nedostal jsem se na 1. místě v soutěži, tak je to tak špatné 😡 prosím opravte to Dělám tak krásný make-up Dělám krásné šaty a krásné šperky, ale proč jsem nepřišel 1., přišel jsem 2. a 3., takže jsem naštvaný a naštvaný, ale je to tak zábavné hra moc dobrá ☺️
Nesnáším to. Načítání trvá příliš dlouho a také mě to odhlásí ze hry, není to můj telefon, protože žádná z ostatních her, které mám, to nedělá. Myslel jsem, že je to lepší hra než tato😠😠😡
Supeeeer! LOL
Maquillaje Caramelo – Salón Casual loql
Je to velmi wrest hra. Některé věci jsou zamčené. V případě potřeby připojení k internetu pokaždé.
Tuhle hru mám moc ráda......
Nestáhne se rychlé celodenní čekání
Pouze velmi dobré, ale těch pár sekund, kdy se reklama přiblížila, znamená, že se tak špatně nezavře
cukroví Udělat krásu...
Je to moc pěkné, ale tato hra jako nemůže mít více úrovní ☺️
Candy Makeup Beauty Game নৈমিত্তিক zfjx
Podle mě je to lepší než Glitter make-up.Jinak je to super
Jedním slovem : supeeeer
Candy Makeup Beauty Game કેઝ્યુઅલ pxp
Velmi špatná hra. tolik reklam je v této hře. V této hře je zamčeno tolik věcí a my musíme sledovat reklamy a pak je můžeme použít.😾😾😡😡
Tato hra je velmi zajímavá hra, kterou jsem kdy hrál. Toto je první hra, kde se kosmetické výrobky skládají ze sladkých bonbónů. Výborně.
Dejte příkaz, jak hrát😒prosím, nalaďte
Nelíbí se mi tato hra, myslím jako když jsem si udělal oční stíny, když je barvím, vypadá to tak špatně a když si vyberu barvu tvářenky, která je růžová, vyjde mi černá, nesnáším to
Ano, velmi vtipné a zábavné
Hra je moc pěkná, líbí se mi
Po nějaké době to začne nudit. Zbývá udělat jen pár věcí. Jeho téměř lyk cukroví móda.
dobrý
Je to tak zábavné a nepotřebuje wifi, takže když jsem na výletě, mohu hrát tuto hru. Také nespotřebovává veškerou vaši baterii
Opravdu miluji tuto hru, protože umím dělat sladkosti a je opravdu zábavné ji hrát, mohu ji hrát celý den!
Toto je nejhorší hra, kterou jsem kdy hrál, musíte si ji koupit, abyste mohli dokončit misi, takže to prosím opravte a udělejte to všechno zdarma, takže pokud je to všechno zdarma, ohodnotím to 5 hvězdičkami.
Odemkněte prosím pár věcí
Miluji tuto hru, protože jako by mi bylo 8 let, tak trochu ve skutečnosti mě Hood nutí chtít vyrůst, což je styl líčení nebo tak vám dám 5hvězdičkové hodnocení
Nesnáším to navždy, nikdy to nebudu hrát.
Hra je velmi nudná a všechno, co je dobré, vás nutí sledovat ADS!!!!!!
Začalo to znovu a znovu a vy jste museli platit skutečné peníze, abyste dostali to, co jste chtěli
Tahle hra se mi moc líbí! Na výběr je TOLIK možností! Pokud máte rádi stylingové líčení a módu, doporučuji! 😊
Critical Strike : Offline Game ઍક્શન vfbu