Post by reitelotiter on Feb 20, 2022 1:29:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Nagyon szeretem ezt a játékot, de a probléma a tenyésztés, és a How you Acquire Gems, 1. a tenyésztésnek semmi értelme, kaptam egy LIGHT/FIRE/ And WARRIOR sárkányt, Out of FLAME DRAGON, And WARRIOR DRAGON, csak mert volt egy alsó ritkaság, 2., A játék korai szakaszában a drágakövek megszerzésének módja az, hogy fajtákat és gyűjteményeket szerez, egyszerűbbnek tűnik? Nem: a tenyésztés időtartama, a tojás keltetése nagyon sokáig tart, és ha drágaköveket használna, többe kerülne, mint amennyit keresne.
Playmobil Dragons | Játéktenger.hu
Googleplayel nem is enged bejelentni.....
Túl sok hirdetés, még akkor is, ha kilépek a sárkányok etetéséből, akkor felugrik egy hirdetés, hogy várnia kell a játék végére, mielőtt kiléphet, és folytathatja a sárkányok etetését. A játékba való belépéskor megnyíló felugró eseménylista túl hosszú, nem tudsz valami egyszerűbbet alkotni, de ezen kívül jók a játékok és a játék
Negyedik sziget. Ahhoz, hogy meg tudjam venni aranyért kellett 11 barát. Nekem 12 van, mégsem tudom megvenni csak kristályért. Régen jó játék volt nem a pénzre mentek, de most már úgy érzem mélyen a zsebembe kéne nyúlni hogy élvezzem is amit csinálok. Le nem fogom törölni ahhoz túl sok mindent el értem a 110 sarkánnyal és 30. szinttel. S mert szeretem a játékot. De kérem... Valamit kezdjenek ezzel! Ha sikerül akkor megadom az 5 csillagot!
Dragon City Mobile Simulation xdib
Jó játék lenne ha nem lenne ennyire "Pay to Win" 😔
Nagyon jó játék, csak egy probléma, hogy mennyi időbe telik kikelni a sárkányok, miután kikeltek, mint 7 igen, igazából nincs elég időm négy órát várni minden tojásra
Szeretem ezt a játékot, de egy kis dolog sok időt vesz igénybe a tenyésztése, 12 órába telt a tenyésztésem, szóval frissítened kell, hogy 5 csillagot kapj ehhez a jó játékhoz nem működik javítsd ki plz
nem enged be a játékba mert ne emged belépni
Rész: Mobil. ... A Salt Lake City szé ... Dragon Quest 8: Az átkozott király utazása az Android, iOS-on 19,99 dollárért ér.
Светска лига Спортске sjyq
Ez a játék jó móka Amazing Dragons Imádom ezt a játékot Új frissítés, ez az OP! Szeretem, mert dühös voltam, mert nem láttam az eredményeimet Ezért szeretem ezt a játékot.
Ez a játék egy szemétség, mert a rendezvényen mindig biztosítanak ételt, és pénzt keresel a hirdetésekből akár csak egy sárkányért is, kérlek javítsd ki az esélyt, hogy egy hős sárkányt vagy legendát szerezhess 😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡
🥰🤗
Régebben mindig játszottam ezzel a játékkal, de amikor megpróbálom telepíteni, kinyitom és túl kicsi a nézet, nem látod a boltot, így nem tudsz játszani nagyon bosszantó, ha meg tudod rendezni nekem válasz nekem minél hamarabb.
Umm, van egy hiba a szerencsés barlangban, folyamatosan keveri a kártyákat, és nem tudom játszani a játékot, kérlek javítsd ki. Frissítés van valami furcsa, miután újratelepítettem, olyan, mint a tid_select_language
Az utolsó két frissítés óta használhatatlan. Nem tölti be rendesen vagy ha még is rögtön ki is dob. Imádtam a játékot de így.... Jó lenne ha valami normális frissítést hoznának ki hogy lehessen használni.
👉👉👈
Laggos sar.
Nem tudok bejelentkezni. 69%-nál megreked, és nem én vagyok az egyetlen, aki ezt tapasztalja. A kérdés az, hogy miért?
69%-nál ragadt a bejelentkezéskor. Ön tapasztalt fejlesztő, de ezzel a problémával kezdő fejlesztőnek tűnhet. Gyerünk ember. Ez csak egy egyszerű hiba. Nem tudod megjavítani? Változtassuk meg a támogatásunkat egy másik játékra.
Hamar megunod
Dragon City Mobile Simulator kmsu
Imádom, de a tojások kikeltetése olyan hosszú idő, hogy elmegy az ember kedve tőle.
Megnyertem egy elvetet heroin sárkány lett volna az ajándék és +sárkányoksemit nem kaptam
A zene megnyugtatja a kutyámat, és nagyon boldoggá teszi, nem csak azért, mert nagyon szórakoztató játszani és szórakoztatni, és könnyen szerezhet dolgokat, így kevésbé stresszes!
ez egy jó játék, hogy elmúlik az idő, ha unatkozol, de jelenleg, amikor kinyitom, 69%-on megragad a betöltési képernyőn, még azt is eltávolítom és újratelepítettem, hátha működni fog, de nem .
Tele bugokal érdekes dolgokkal stb stb de az nem is lenne baj ha nem 6x kéne meg néznem egy videót hogy meg kapjam az extra gyémánt amiből a platina sárkány karámot (nem jut eszembe az igazi neve) építhetem ami vagy való ismerőseim segítségével (ami természetesen csak a reklám) vagy meg veheted jó pénzért a gyémántot ami ugyan kizárt hogy költsek rá de még mindig NEM adta oda köszönet a játékért nagyon kreatív vicces és aranyos de így hogy minden a pénzről szól nem túl élvezetes.
Dragon City Mobile Simulacijske igre egk
Eleinte szórakoztató, de amikor elmegyek és játszom a játékkal, valamiért nem engedi, hogy 50+ másodpercig bármit is megérintsek, és nem sokat játszom a 20+ hirdetésekkel, és olyan gazdag vagyok, hogy nem is töltsd be 50 másodpercig, jó játék
Mindig újra kell kezdenem mert nem menti el pedig bejelentkeztem googleplay-ba. 2 karakterem veszet el emet és mindegyikkel sokat dolgoztam. Mellesleg a játékkal nincs különösebb baj,de ez pont elég.
Nekem egy ideje nem töltődik be a játék,valami hibára hivatkozva. Hiába írtam a social point-nak többször is,csak egy sablont küldenek válaszul,hogy ha azokat megcsinálom megjavul.Én megcsináltam háromszor és semmi változást.Kezdettől fogva játszom,évek óta,közben sújos betegségem is lett és ezzel próbáltam elterelni róla a figyelmem kisebb nagyobb sikerrel,kértem hogy javítsák meg,hiába, és nagy ívben leszarják a fejem a supportnál.😞😒
Jó játék... csak arra van szükség, hogy lerövidítsük a tojások kikelésének idejét.. Ezt a játékot akkor jó játszani, ha szabad vagy és harcolsz a sárkányokkal, és népszerű is, mert a híres fiatalokat szponzorálja ez a játék (pl. Álom, George nem található és stb stb...) Ez egy jó játék! Csak így tovább... 10 év
Annyira jó, hogy emlékszem, 7 éves voltam, ez volt az egyetlen játék, amivel játszottam, de megkaptam az összes sárkányt, és töröltem, jó és minden, de utálom, hogy ilyen sokáig tart a tojások keltetése, ezért remélem, hogy megváltoztatják ezt a helyzetet. nem úgy, mint akkoriban 24 és 48 között, hogy kikeljünk egy tojás, és a szokásos dolgok
Annyira cool
Ez a játék nagyszerű, mert szinte minden szempont nem kötelező. A játék egyetlen kötelező része a sárkányok gyűjtése. Nem szereted a hirdetéseket? Nem kell nézned egyiket sem. Megnézhetsz egy csomót extra jutalomért, ha akarod. Majdnem 400 dollár értékű drágakövet kaptam, amiért egy másik játékban teljesítettem egy küldetést az ingyenes drágakőszigetről. Ezt a játékot napi 5 percig vagy 5 órán keresztül játszhatja.
Nagyon szeretném megkedvelni ezt a játékot, de miért bombáznád a játékost 10 ablakkal a "vásárolj ilyet" minden alkalommal, amikor megnyitják a játékot? Nem tudtam, hogy ez a Pop Up Ad Simulator.
13:30Arsenal N - London City Lionesses N 1:0 ... 14:00Southampton N - Bristol City N 1:0h.u. ... 16:00Dragons - Avrankou Omnisport 4:0
Bugos le summonolsz egy sárkányt és nem kapod meg
Nem jó mert nekem kékek a sárkányok és nem tölti be az épületeket
Ez egy nagyon szórakoztató játék. A kristályok összegyűjtése és a tojások kikeltetése egy örökkévalóságba telik. De összességében nagyon szórakoztató játék.
Nem szeretem, ahogy azt írja, hogy lefényképezheti a dolgokat, és megadja azt a sárkányt, mint a hirdetésen, de biztosan benne van a legjobb 10-ben... Igen, nehéz lehet szintet lépni, de próbáld ki
Nem adja ki néhol az állatokat!! Szar ne töltsétek le mert vacak, SZAR!!!!
Ez a játék esey szinttel feljebb, és nincsenek hirdetések, és ez az alkalmazás valóban esey használható. Remélhetőleg ez segít a Dragon City megismerésében, töltse le és érezze jól magát.